Hem > Visma Administration > Problem med överföringen till Visma Administration

Problem med överföringen till Visma Administration

Börja med att köra registervården i Visma Administration och välj minst alternativet "Radera indexfiler och temporära filer"
http://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-administration-500/content/Installningar_och_underhall/Registervard/Aktivt_foretag.htm

Visma har tagit fram ett antal åtgärder som kan hjälpa om felet är återkommande.

Mer information om detta finns också på Vismas hemsida http://www.vismaspcs.se/produkter/systemkrav
Läsa avsnittet "Visma Administration/Visma Förening och Windows Server 2008/2012 "

Prova att stänga av SMB2 & SMB3, beskrivning från Microsoft finns på länken nedan.

http://support.microsoft.com/kb/2696547

Kontakta Visma supporten på 0470-70 62 00.