Hem > Visma Administration > Felkod 132: Versionen av API:t är äldre än versionen av Visma Administration

Felkod 132: Versionen av API:t är äldre än versionen av Visma Administration

Detta är ett fel som kan dyka upp efter en uppdatering av Visma Administration. Visma har tagit fram guide för hur man rättar till detta som Ni finner på länken nedan.
https://forum.vismaspcs.se/visma_spcs/topics/felkod-132-versionen-av-api-t-ar-aldre-an-versionen-av-visma-administration