Hem > SWINX ScanLev > CAP > Guiden avbröts innan SWINX ScanLev CAP Klient hade installerats fullständigt.

Guiden avbröts innan SWINX ScanLev CAP Klient hade installerats fullständigt.

Uppdateringen av SWINX ScanLev CAP Klient avbryts om SWINX ScanLev CAP Reminder körs under tiden uppdateringen görs.

Man måste avsluta Remindern och därefter starta uppdateringen igen.

1. Leta upp ikonen för SWINX ScanLev CAP Reminder.

Standardplatsen är längst ner till höger men det kan se olika ut beroende på Windows-versionen.

2. Högerklicka på Reminder-ikonen och välj Avsluta.

3.  Starta sedan om uppdateringen av SWINX ScanLev CAP Klient.