Hem > SWINX ScanLev > Installation, uppdatering och flytt > Viktigt vid uppdatering till SWINX ScanLev version 2015.x.x

Viktigt vid uppdatering till SWINX ScanLev version 2015.x.x

Viktigt, tilläggsmoduler MÅSTE uppdateras!

Har man någon av våra tilläggsmoduler installerade t ex Webattest, Mobilattest eller Reminder måste dessa uppdateras separat och manuellt. Ni måste även ha version 2.5.x av Firebird SQL. Om ni inte har det, kommer inte databasuppdateringen att fungera.

Kontakta SWINX-supporten för information med detta, det går bra att mejla support@swinx.se  Vill man hellre ringa så når man oss på 040-680 83 30.

Många nyheter och annorlunda funktionalitet

Det finns en hel del förändringar i SWINX ScanLev 2015. Det gäller både layouten och funktionerna i programmet.

För mer information klicka på länken nedan

http://www.swinx.se/uppdatering-2015/