Hem > SWINX Tid > Vanliga frågor

Vanliga frågor

Problem vid export av löneunderlag
Har Ni problem med att exportera löneunderlag till Crona Lön, SWINX Lön eller an... mera
Får följande fel vi återställning av backup "Malformed string"
Om Ni vi återläsning av en backup fil av Swinx Tid får felet "Malformed string... mera
Flytta SWINX Tid från en server/dator till en annan med hjälp av en FDB-fil
Börja med att läsa igenom hela instruktionen innan ni börjar 1. Kontrollera v... mera
Flytta SWINX Tid från en server/dator till en annan med hjälp av en backup-fil BCK/ZIP
Börja med att läsa igenom hela instruktionen innan ni börjar * Kontrollera v... mera