Home > Systemkrav

Systemkrav

Webb-baserade produkter och tjänster

Våra webb-baserade produkter och tjänster är alla plattformsoberoende och fungerar på såväl PC som Mac. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och någon av webbläsarna Internet Explorer 11 eller senare, Firefox, Safari eller Chrome.

Installation Internetbaserade produkter och tjänster

Kräver IIS 7.0 eller senare. För att inte få någon begränsning i antalet användare som kan ansluta rekommenderar vi att man kör det på en Windows Server 2008 eller senare.

Lokalt installerade program PC

Operativsystem Windows 10, Windows 8 eller Windows 7 (SP1). Internet Explorer 11 eller senare samt internetanslutning.

Fleranvändarversioner

Om programmet ska användas i en fleranvändarmiljö rekommenderar vi Windows Server 2008 (SP2) eller Server 2012 på servern, samt att Professional, Business, eller Ultimate-varianterna av Windows används på klienterna.

Servern kan inte ha Home-version av Windows.

Var ser jag min dators prestanda?

PC

Windows 10: högerklicka på Windows-flaggan och välj System. Alternativt starta Utforskaren, högerklicka på Den här datorn och välj Egenskaper.

Windows 8: starta Utforskaren, högerklicka på Den här datorn och välj Egenskaper.

Windows 7/Vista: välj Start, högerklicka på Dator och välj Egenskaper.