Hem > SWINX ScanLev > Installation, uppdatering och flytt

Installation, uppdatering och flytt

Ett fel som kan uppstå vid installation av SWINX ScanLev Klient
Om man ska installera en SWINX ScanLev Klient så kan man få felmeddelandet Ett f... mera
Flytta SWINX ScanLev
I SWINX ScanLevs användarhandbok finns en artikel som beskriver hur man går till... mera
Flytta SWINX ScanLev databasen till ny plats på servern
Innan man börjar ska man kontakta SWINX-supporten för att erhålla en PIN-kod. ... mera
Uppdatera SWINX ScanLev
När man skall uppdatera SWINX ScanLev ska det göras direkt på den dator/server s... mera
Viktigt vid uppdatering till SWINX ScanLev version 2015.x.x
Viktigt, tilläggsmoduler MÅSTE uppdateras! Har man någon av våra tilläggsmodule... mera