Hem > SWINX Systemhjälp - Användarhandböcker

SWINX Systemhjälp - Användarhandböcker

I programmen SWINX ScanLev och SWINX Tid finns en användarhandbok tillgänglig inne i programmet.

Användarhandboken kan nås av alla användare. Vissa beskrivningar och guider kan kräva högre behörigheter än vad användaren har. Användaren får då kontakta en medarbetare med rätt behörighet.

I SWINX ScanLev finns användarhandboken under fliken Support (F1) under menyrutan.

I SWINX Tid finns användarhandboken högst upp i menyraden under Hjälp. Välj alternativet Hjälp F1.

Det går även att trycka på tangentbordets F1-tangent när man befinner sig inne i programmet.

Användarhandboken innehåller guider och beskrivningar av funktionerna i respektive program.

Vid frågor kontakta SWINX-supporten.

Våra kontaktuppgifter finns här.