Uppdatera SWINX ScanLev

När Ni skall uppdatera SWINX ScanLev ska det göras direkt på den dator/server som programmet är installerat på.

1. Börja med att logga in i Windows som administratör.

2. På en nyare dator behöver/bör man också höger klicka på programmet och välja Kör som administratör. Logga in i Swinx ScanLev som en administrativ användare (dock ej SYSDBA). Får Ni bara upp rutan "Kontrollpanel" har Ni loggat in som SYSDBA.

3. Kontrollera så Ni kör Firebird 2.5 eller senare. Detta hittar Ni inne i SWINX ScanLev under "Om". Har Ni en tidigare version kontakta supporten på support@swinx.se för hjälp med uppdateringen.

4. Ni kommer ha en knapp ute till vänster där det står Ny version, klicka på den och följ instruktionerna. Här kommer du däremot att behöva logga in som SYSDBA.