Hem > SWINX Tid > Rapporter > Uppdatera alla rapporter

Uppdatera alla rapporter

SWINX AB lägger fortlöpande ut uppdateringar av rapporter vilket kan göra att Ni inte alltid har de sista rapporterna. För att kontrollera att Ni har de senaste versionerna av samtliga rapporter i SWINX Tid gör Ni följande.

1. Logga in som SYSDBA och gå till utskriftscentralen via Arkiv -> Skriv ut.

2. Om knappen "Uppdatera" inte är aktiv har Ni alla de senaste rapporterna

3. Om knappen "Uppdatera" är aktiv finns det rapporter att uppdatera. Klicka på knappen.

4. Avvakta tills ni får informationen om hur många rapporter som har blivit uppdaterade.