Hem > SWINX Tid > Rapporter > Kontrollera "version" av rapporten

Kontrollera "version" av rapporten

1. För att kontrollera när en rapport är skapad (vilken version) logga in som SYSDBA och går in i "Utskriftscentralen" via Arkiv -> Skriv Ut
  2. Markera (det är viktigt att man högerklickar en gång på rapporten först) sedan önskad rapport. Högerklicka och välj sedan egenskaper.

3. Informationen som är viktig är tidpunkten för när rapporten är "Ändrad"