Hem > SWINX ScanLev > ReFlex > Uppdatera SWINX ScanLev ReFlex

Uppdatera SWINX ScanLev ReFlex

Uppdateringen görs där webb-tjänsten är installerad. Normalt är det under C:\inetpub\scanlev

Gör så här:

1. Börja med att ta en backup på samtliga filer. Framförallt på filen Web.config som ligger direkt i rootkatalogen av sidan.

2. Ladda hem den senaste versionen på http://www.swinx.se/nedladdning

3. Packa upp alla filerna och skriv över dem. Kontrollera så att Web.config inte har blivit överskriven.