Hem > SWINX ScanLev > Installation, uppdatering och flytt > Ett fel som kan uppstå vid installation av SWINX ScanLev Klient

Ett fel som kan uppstå vid installation av SWINX ScanLev Klient

Om man ska installera en SWINX ScanLev Klient så kan man få felmeddelandet Ett fel uppstod vid installation av enhetskomponent...

Gör så här:

1. Välj Anpassad installation vid installationstyp.

2. Därefter väljer man att bara installera Hjälp och FoxPro. De övriga alternativen ska INTE installeras. Efter detta ska installationen fungera.